J van de Ven:
Uw specialist in lagedrukstoomketels en gas-ventilatorbranders in de regio Noord-Brabant

Vraag een gratis offerte aan

Specialisten in Noord-Brabant

CV- en Stookinstallaties J. van de Ven is een begrip voor het plaatsen van stookinstallaties in Noord-Brabant. Dit complexe proces wordt uitstekend beheerst door specialisten die niet alleen service verlenen bij het plaatsen en installeren, maar door hun gedegen kennis ook graag advies geven. Wilt u weten wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. U kunt ons telefonisch bereiken op 0416 - 36 39 28 of het contactformulier invullen met uw vraag en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onderhoud en inspectie

Een belangrijk aspect is regelmatige onderhoud en inspectie van een stookinstallatie. Niet alleen is dit wettelijk verplicht, het kan ook gevaarlijke situaties voorkomen. Vul het contactformulier in voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of bel naar 0416 - 36 39 28 voor een afspraak. Ook voor spoedopdrachten kunt u ons 24/7 bereiken.

Wet- en regelgeving stookinstallaties

Weet u waar er allemaal rekening mee moet worden gehouden bij het plaatsen van een stookinstallatie? Laat dit over aan een professional van CV- en Stookinstallaties J. van de Ven, dan weet u zeker dat er rekening gehouden wordt met:

  • Regels voor emissies naar de lucht
  • Eisen aan keuringen en onderhoud
  • Eisen voor energieverbruik en bodembescherming
     

Ons installatiebedrijf heeft de kennis en het vakmanschap om deze werkzaamheden veilig en vakkundig uit te voeren.

 

Spoedreparatie? Bel onze 24-uurs service op 0416 - 36 39 28

 

Neem contact op voor meer informatie