Voor het installeren en onderhouden van cv-ketels, warmtepompen, vloerverwarming, radiatoren
in de regio Noord-Brabant

Maak direct een afspraak

Wilt u uw cv-ketel vervangen of heeft u een volledig nieuwe installatie nodig voor uw nieuwbouwwoning of renovatieproject? De vakkundige medewerkers van CV- en Stookinstallaties J. van de Ven staan voor u klaar! Samen bespreken wij al uw wensen voor een plan met een optimaal eindresultaat. U kunt ook bij ons terecht voor periodiek onderhoud. Bel direct en maak een afspraak.

Neem contact met ons op

Uw project in goede handen

Wilt u meer dan alleen het vervangen of plaatsen van cv-installaties, riolering of warmtepomp? U heeft voor, tijdens en na de werkzaamheden één duidelijk aanspreekpunt voor alle werkzaamheden. Uw contactpersoon houdt u op de hoogte van de voortgang en brengt advies uit. 
Wat kunnen wij voor u doen?
Klant is koning bij CV- en Stookinstallaties J. van de Ven. Onze gediplomeerde en enthousiaste vakmensen voeren graag de volgende werkzaamheden voor u uit:

  • Aanleg water- en gasleidingen, riolering

  • Installatie en onderhoud cv- en hr-ketels

  • Plaatsen van radiatoren

  • Installatie vloerverwarming

  • Installatie en onderhoud klimaatbeheersing

  • 24-uursspoedreparatieservice

Als dealer van ATAG en Remeha worden uitsluitend hoogwaardige artikelen bij u geïnstalleerd.

Bekijk hier een aantal van onze partners:

Erkend cv-installateur

Met de aanschaf van een warmtepomp gaat u op de lange termijn geld besparen. Hierbij speelt een correcte installatie en het onderhoud van uw warmtepomp een grote rol. Laat uw apparatuur daarom vakkundig plaatsen door  CV- en Stookinstallaties J. van de Ven.

Airco, verwarmen, koelen

Verwarmen op een energiezuinige manier is kiezen voor een airco eventueel in combinatie met zonnepanelen. U draagt niet alleen bij aan uw eigen energierekening, maar ook aan ons klimaat. Met een airco kunt u ook verwarmen. Maak direct een afspraak door te bellen met 0416 - 36 39 28 of laat ons contact met u opnemen via het contactformulier.

Spoedreparatie? Bel onze 24-uursservice op 0416 - 36 39 28 

Neem contact op