Afbeelding onderdelen stookinstallaties

 Voor lekkages en het installeren van zonnepanelen in de regio Noord-Brabant

Wilt u uw cv-ketel vervangen of heeft u een volledig nieuwe installatie nodig voor uw nieuwbouwwoning of renovatieproject? De vakkundige installateurs van CV- en Stookinstallaties J. van de Ven staan voor u klaar! Samen bespreken wij al uw wensen voor een plan met een optimaal eindresultaat. U kunt ook bij ons terecht voor periodiek onderhoud. Bel direct en maak een afspraak.

Neem contact met ons op

Uw project in goede handen

Wilt u meer dan alleen het vervangen of plaatsen van cv-installaties, riolering of dakwerkzaamheden? Om uw bouw- of renovatieproject zo soepel mogelijk te laten verlopen werken wij samen met gekwalificeerde en betrouwbare onderaannemers voor bijvoorbeeld tegelwerk. U heeft voor, tijdens en na de werkzaamheden één duidelijk aanspreekpunt voor alle werkzaamheden. Uw contactpersoon houdt u op de hoogte van de voortgang en brengt advies uit. Zo kunt u uw badkamer- of keukenrenovatie in één keer afronden. 


Wat kunnen wij voor u doen?
Klant is koning bij CV- en Stookinstallaties J. van de Ven. Onze gediplomeerde en enthousiaste vakmensen voeren graag de volgende werkzaamheden voor u uit:

  • Aanleg water- en gasleidingen, riolering
  • Installatie en onderhoud cv- en hr-ketels
  • Plaatsen en onderhoud van radiatoren
  • Installatie en onderhoud vloerverwarming
  • Installatie en onderhoud klimaatbeheersing
  • Installatie en onderhoud zonnepanelen
  • 24-uurs spoedreparatieservice


Als dealer van Remeha, Itho Daalderop en Atag worden uitsluitend hoogwaardige artikelen bij u geïnstalleerd.

Maak direct een afspraak

Erkende cv-installateur

Met de aanschaf van een moderne cv- of hr-ketel gaat u op de lange termijn geld besparen. Hierbij speelt een correcte installatie en het onderhoud van uw ketel een grote rol. Laat uw apparatuur daarom vakkundig plaatsen door een erkende installateur van CV- en Stookinstallaties J. van de Ven. U kunt direct een meerjarenplan voor periodiek onderhoud afsluiten zodat u nooit voor (koude) verassingen komt te staan.

Dakwerk en meer

Voorkom verstopping en lekkage door uw dakgoot te laten reinigen of repareren. Zink, kunststof of aluminium: alle soorten dakgoten kunnen aangelegd, gerepareerd en onderhouden worden. In het verlengde van dak- en gootreparatie behoren ook het installeren van zonnepanelen en airco’s tot onze werkzaamheden. Maak direct een afspraak door te bellen met 0416 - 36 39 28 of laat ons contact met u opnemen via het contactformulier.