Afbeelding grijze buizen

CV- en Stookinstallaties J. van de Ven uit Loon op Zand: uw installatiebedrijf in de regio Noord-Brabant

CV- en Stookinstallaties J. van de Ven biedt het bedrijfsleven in Noord-Brabant een breed pakket diensten aan. Alle installateurs beschikken over de juiste scholing en benodigde certificering. Ook zijn zij bekend met alle subsidiemogelijkheden, wet- en regelgeving. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. U kunt ons telefonisch bereiken op 0416 - 36 39 28 of het contactformulier invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vakgebieden industriële installatie

Op zakelijk gebied zijn de erkende installateurs gespecialiseerd in installatie, reparatie en onderhoud bij bakkerijen en in de agrarische sector:

  • Stoom-, water-, gas-, hogedrukleidingen
  • Gas ventilatiebranders
  • Lagedrukstoomketels
  • Branders voor ovens
  • Heaters en ketels


Als officieel dealer van Holland Heater levert CV- en Stookinstallaties J. van de Ven betrouwbare artikelen tegen een scherpe prijs.

Meer informatie?

Erkende installateurs

Voorkom mankementen en reparatie aan uw installaties met een servicecontract van CV- en Stookinstallaties J. van de Ven. Gedurende de serviceovereenkomst zullen onze erkende installateurs periodiek uw installatie inspecteren en groot onderhoud uitvoeren om uw installatie tip top te laten werken. Neem voor meer informatie contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

24-uursservice in Noord-Brabant, bel met CV- en Stookinstallaties J. van de Ven

Heeft u onverhoopt toch problemen met uw installatie, dan staan de mensen van CV- en Stookinstallaties J. van de Ven 24 uur per dag voor u paraat om uw probleem op te lossen. U kunt onze spoedservice 24/7 bereiken op 0416 - 36 39 28. Service heeft onze hoogste prioriteit: wij zijn pas klaar als u tevreden bent.