Stookinstallatie laten plaatsen?

Bij het plaatsen van een stookinstallatie moet rekening worden gehouden met wet- en regelgeving op het gebied van milieu en veiligheid. Installatiebedrijf J van de Ven is bevoegd grotere installaties te plaatsen en daarom de aangewezen persoon voor de klus.

Bekend met milieu-eisen

Weet u waar er allemaal rekening mee moet worden gehouden bij het plaatsen van een stookinstallatie? Laat dit over aan een professional, dan weet u zeker dat er rekening gehouden wordt met:

  • Regels voor emissies naar de lucht
  • Eisen aan keuringen en onderhoud
  • Eisen voor energieverbruik en bodembescherming

Als gecertificeerd installatiebedrijf hebben de installateurs de bevoegdheid deze werkzaamheden uitvoeren.

branche cv en stook installaties J van de Ven

Specialisten in Noord-Brabant

Cv- en stookinstallaties J van de Ven is een begrip voor het plaatsen van een stookinstallatie in Noord-Brabant. Dit complexe proces wordt uitstekend beheerst door specialisten die niet alleen service verlenen bij het plaatsen en installeren, maar ook graag advies geven.

Onderhoud en inspectie

Een belangrijk aspect is regelmatige onderhoud en inspectie van een stookinstallatie. Niet alleen is dit wettelijk verplicht, het kan ook gevaarlijke situaties voorkomen. Vul het contactformulier in voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of bel naar 0416-363928 voor een afspraak. Ook voor spoedopdrachten kunt u ons 24 uur per dag, de hele week bereiken.