Duidelijkheid door korte lijnen

Als het gaat om renovaties, vervangen van de cv-ketel of verbouwingen in Noord-Brabant is cv- en stookinstallaties J van de Ven uw partner. Samen met u worden uw wensen besproken en plannen opgemaakt voor een optimaal eindresultaat.

Om het werk zo soepel mogelijk te laten verlopen, heeft u voor, tijdens en na werkzaamheden één duidelijk aanspreekpunt. Deze contactpersoon houdt u op de hoogte van de voortgang en brengt advies uit. Voor tegelwerk tijdens een toilet- en badkamerrenovatie, wordt er gewerkt met gekwalificeerde onderaannemers. Uw contactpersoon verzorgd hierbij de communicatie.

Niks is te gek

Klant is koning bij cv- en stookinstallaties J van de Ven. Enthousiaste vakmensen voeren graag de volgende werkzaamheden voor u uit:

  • Aanleg waterleidingen en gasleidingen
  • Installatie cv-ketel
  • Plaatsen van radiotoren
  • Aanleg van riool
  • Vloerverwarming

Als dealer van Remeha, Itho Daalderop en Atag worden uitsluitend hoogwaardige artikelen bij u geïnstalleerd.

branche cv en stook installaties J van de Ven

Erkend cv installateur

Een moderne cv- of hr-ketel aanschaffen, zal u op de lange termijn geld besparen. Laat deze plaatsen door een erkend cv installateur van cv- en stookinstallaties J van de Ven plaatsen, en weet met zekerheid dat u een optimaal eindresultaat kunt verwachten.

Dak werk

Voorkom verstopping, en uiteindelijk lekkage, door uw dakgoot te laten reinigen of repareren. Zink, kunststof of aluminium, alle soorten dakgoten kunnen aangelegd worden. Ook het installeren van zonnepanelen en airco’s is geen probleem. Neem 24 uur per dag contact op door te bellen naar 0416-363928 of via het contactformulier.