Installatiebedrijf voor de professional

Cv- en stookinstallaties J van de Ven biedt het bedrijfsleven in Noord-Brabant een breed pakket diensten aan. Alle installateurs beschikken over de juiste scholing en benodigde certificering. Ook zijn zij bekend met alle subsidiemogelijkheden, wet- en regelgeving.

Vakgebieden

Op zakelijk gebied zijn de erkende installateurs gespecialiseerd in installatie, reparatie en onderhoud bij bakkerijen en in de agrarische sector:

  • Stoom-, water-, gas-, hogedrukleidingen
  • Gas ventilatiebranders
  • Lagedrukstoomketels
  • Branders voor ovens
  • Heaters en ketels

Als officieel dealer van Holland Heater levert cv- en stookinstallaties J van de Ven betrouwbare artikelen tegen een scherpe prijs.

branche cv en stook installaties J van de Ven

Erkende installateurs

Het is ook mogelijk om een servicecontract af te sluiten waar de erkende installateurs 1x per jaar uw installatie inspecteren en groot onderhoud plegen. Dit voorkomt mankementen en reparaties, wat u op den duur grote uitgaven scheelt. Vul het contactformulier in om meer informartie hierover aan te vragen.

Altijd bereikbaar

24 uur per dag, alle dagen in de week, staan vakmensen voor u klaar om u te helpen bij problemen of het geven van advies. Werkzaam door heel Noord-Brabant denken de erkende installateurs van installatiebedrijf J van de Ven graag met u mee met als doel samen tot een optimaal eindresultaat te komen.